+38730522623

info@medresa.edu.ba

U Medresi održana promocija knjige profesora mr. Haruna Hercega "Anksioznost i suočavanje sa ispitnom situacijom kod učenika"

Sinoć je u prostorijama Elči Ibrahim-pašine medrese u Travniku održana promocija knjige pod nazivom "Anksioznost i suočavanje sa ispitnom situacijom kod učenika" mr. Haruna Hercega, predmetnog profesora Psihologije u Medresi.

Promotori su bili profesorica Bosanskog jezika i književnosti, mr. Sanida Bjelopoljak i gospodin Mehmed Pargan. Prisutnim gostima se obratio i profesor mr. Ahmed Omerdić.

Izdavači knjige su Elči Ibrahim-pašina medresa u Travniku i BMG -Bosanska medijska grupa iz Tuzle.

Harun Herceg, rođen 16. novembra 1989. godine u Novom Travniku. Diplomirao je 2012. godine na Nastavničkom fakultetu Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, na Odsjeku psihologija i stekao zvanje diplomirani psiholog. Četiri godine kasnije, na Edukacijskom fakultetu Univerziteta u Travniku, stiče zvanje magistra pedagogije i psihologije.
Od 2014. godine angažiran je na poslovima stručnog saradnika psihologa, i profesora Psihologije saobraćaja u „Mješovitoj srednjoj školi“ Novi Travnik, odnosno „Mješovitoj srednjoj školi Gornji Vakuf“. Od 2016. do 2021. godine nastavu iz predmeta Pedagogija i psihologija izvodi u Mješovitoj srednjoj školi „Travnik“.

Od školske 2019/20. zaposlen je na poslovima profesora Psihologije u Elči Ibrahim-pašinoj medresi u Travniku i Mješovitoj srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Travniku.
Angažiran je i na poslovima stručnog saradnika psihologa u Osnovnoj školi „Safvet-beg Bašagić“ u Novom Travniku.
U martu 2022. godine imenovan je od Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Srednjobosanskog kantona za savjetnika za stručno-pedagoški nadzor u osnovnim i srednjim školama.
Član je Društva psihologa Federacije BiH, kao i Društva psihologa SBK. Autor je mnogih stručnih radova iz oblasti psihologije i pedagogije, kao i stručnih članaka.

Čitano 301 puta

logo new12

JU Elči Ibrahim-pašina medresa u Travniku
Rijaset Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini

Telefon: +387 (0)30 548-550
Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Top